ÜDVÖZLÜNK A DREAM BOX ELŐFIZETŐI KÖZÖTT, NAGYSZERŰ DÖNTÉST HOZTÁL!

CSAK EMLÉKEZTETŐÜL, EZEKET KAPOD MINDEN HÓNAPBAN A DREAM BOX ELŐFIZETÉSSEL

 • Válaszható számú tampon és betét (18-18 db)

  OB tamponokból és Always betétekből is eldöntheted, hogy mennyi legyen a dobozban. Arra is van lehetőséged, hogy egy se legyen benne, ha például intimkelyhet használsz és csak a cukiságokat szeretnéd kapni a dobozba. 🙂

 • Test/szépségápolási termék

  A doboz mindig tartalmazni fog általunk is letesztelt test- és szépségápolási terméket is, hogy a nehéz napok alatt is csodásan érezd magad a bőrödben.

 • Különleges édességek

  Ezekkel az édességekkel bizony nem futsz össze bármelyik hipermarket polcain. Igyekszünk minden hónapban különleges finomságokat betenni neked a dobozba, aminek garantáltan örülni fogsz!

 • Meglepetés termék

  Ezek azok a termékek, amik mindig cserélődnek a dobozban, így előre nem tudjuk megmondani neked, hogy mik is ezek pontosan, csak az aktuális hónapban tudod meg. Ez lehet egy csodás illatgyertya, fürdőbomba egy kellemes fürdőzéshez vagy egyéb különlegességek. Azt biztosra mondhatjuk, hogy izgalmas és hasznos termékek lesznek számodra!

 • Ingyenes szállítás

  Nincs több költséged az előfizetésed során, a szállítást mi álljuk!

A Periodbox közösségéhez azért jó csatlakozni, mert elviselhetőbbé teszi a nehéz napjaidat az által, hogy automatikusan ellátunk téged a szükséges termékekkel minden hónapban. Sőt, még meglepetéseket is tartogatunk számodra!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával az első havi előfizetésed
3. KÉSZ VAGY, előfizettél a Dream Box csomagra!

paymentBIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

secure2A MULTIK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért az elismert és szuperbiztonságos SimplePay felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a SimplePay-t, hanem más híres, milliós forgalmú cégek is, mint például az Allianz, Netpincér vagy a Szállás.hu.

 

contactKÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem  e-mailt az anett@periodbox.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítek neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés tudunk biztosítani. A Periodbox elkötelezett híve az úttörő online fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már szinte mindenkinek van bankkártyája, amit előszeretettel használunk üzletekben. Ez a vásárlás pont olyan lesz, mintha például a Tescoban használtad volna a bankkártyádat. 🙂

Ha azon gondolkodsz, hogy biztonságos-e bankkártyával fizetni nálunk, akkor olvasd el ezt:

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra. Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.

2. Mi egy valós, működő cég vagyunk, így a hitelességünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat. Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat. A fizetési szolgáltatónk az OTP Mobil Kft. tulajdonában álló SimplePay. A SimplePay Magyarországon több mint 3000 webshopot szolgál ki, több mint valószínű, hogy már te is fizettél rajtuk keresztül más webshopoknál. Olyan cégek és szervezetek használják a SimplePay-t, mint az Unicef, a Netpincér, az Allianz vagy a Szállás.hu. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond??? 🙂

3. Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (Innovativy Kft.) leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

HA CSAK BANKKÁRTYÁVAL TUDSZ FIZETNI AKKOR AZ AZÉRT JÓ MERT…

 • Kényelmes havidíjas fizetés
  Automatikusan fizetheted a bankkártyádról havonta a tagdíjat, így nem kell az utalással bajlódnod vagy a készpénzzel bajlódni a futárral.

 • ADDIG FOLYTATOD, ameddig akarod
  Nincsen semmilyen kötelezettséged, csak írsz egy emailt nekünk és már meg is szűnt az előfizetésed. Az előfizetésedet a saját, csak számodra elérhető Periodbox fiókodban is tudod módosítani/törölni.

 • Pénzt takarítasz meg
  Az automata bankkártyás fizetési megoldással lényegesen kevesebb adminisztrációs költségünk van, így ez nem terhelődik feleslegesen Rád.

 • BIZTONSÁGOS

 • GAZDASÁGOS

 • KOMFORTOS

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTUK

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a Periodbox előfizetéseddel kapcsolatban.

A kiválasztott csomagot futárral szállítjuk. A csomag a menstruációd előtt 1 héttel fog érkezni, hogy biztosan elkerüljük a baleseteket és felkészült legyél a nehéz napokra.

A Periodboxokat úgy küldjük ki neked, hogy az a menstruációd előtt legalább 1 héttel megérkezzen hozzád. Így bíztosítunk be téged a váratlan helyzetekre is.. 🙂 Ezért fontos, hogy a megrendelő űrlapon pontosan add meg az utolsó menstruációd kezdő napját. Így tudjuk kiszámolni a ciklusod.  Az előfizetésed során néha megfogunk kérni arra, hogy frissítsd ezt a dátumot.

A Periodboxod havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben hasznosnak  találod havi higiéniai és édesség dobozainkat, ez esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. 

A csatlakozásodkor az első Periodboxod havidíját levonjuk a kártyádról. A következő havidíjad a csatlakozásodtól számított 30. napon automatikusan lehívjuk a bankkártyádról, neked semmi teendőd nincs. Fontos, hogy az előfizetésedet bármikor lemondhatod, ezután nem terheljük tovább a bankkártyádat. Ha már levontuk az összeget, de még nem kaptad meg a dobozt, akkor is meggondolhatod magad. Írj egy emailt nekünk, hogy szeretnéd visszakapni az előfizetésed aktuális havidíját, amit azonnal visszautalunk neked. Ezután nem fogod megkapni a csomagod.

A Periodboxok havidíja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ilyen egyszerű az egész. 🙂

Előfizetésed után aktiváljuk a saját Periodbox fiókodat, amiben minden adatodat egyszerűen tudsz módosítani online. Néha megkérünk, hogy a menstruációd időpontját aktualizáld, hogy biztosan jókor érkezzen meg a csomagod.

Minden hónapban az előfizetés 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyád és kerül levonásra az adott hónap havidíja. Emailben a levonás előtt értesíteni fogunk! Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit emailben fogunk elküldeni neked.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél dobozainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani az előfizetésed, ez esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor elég, ha írsz nekünk egy e-mailt az anett@periodbox.hu e-mail címre és mi 1 napon belül töröljük az előfizetésed. A lemondást megtudod tenni a Periodbox fiókkodban is. Innentől fogva nem vonjuk tovább a havidíjat valamint nem küldjük neked a Periodboxokat sem.