Előfizetés     |    Boxok     |     Rólunk    |   Blog     |     Kapcsolat    |      Nyereményjáték    |    Együttműködés

    

Szia! Muszti Anett vagyok a Periodbox társalapítója.

2019 februárjában indítjuk útjára a szolgáltatást, hogy segítséget és kényelmet biztosítsunk a nőknek azokon a bizonyos “nehéz napokon”.

Ezt minden nő máshogy éli meg. Sokakat érint a hasi görcsökkel, rosszulléttel, ingerlékenységgel járó menstruáció, illetve a premenstruációs szindróma is, ami sok esetben kihat a hétköznapi tevékenységeinkre. Ilyenkor legszívesebben ki sem mozdulnánk a lakásból, és egyáltalán nem okoz örömet a menstruáció előtti bevásárlás sem. Arra gondoltam, milyen egyszerű lenne, ha valaki ezt mindig megcsinálná helyettem.

Így alakult meg a Periodbox, ahol minden hónapban összeszedjük neked a termékeket és házhoz érkezik minden, amire szükséged lehet a menstruációd alatt. A legfontosabb dolgok mellett belecsempészünk néhány édességet és meglepetést is dobozainkba, hogy Te is átélhesd a #periodboxélményt!

Termékünk és szolgáltatásunk a Periodbox, egy női higiéniás és édesség doboz, ami minden terméket tartalmaz, amire egy nőnek szüksége van a menstruációja során. Ezeket a menstruációs dobozokat előfizetéses rendszerben kínáljuk, így lemondásig automatikusan, minden hónapban megkapod a menstruációd alatt szükséges termékeket.

A szolgáltató neve: Innovativy Kft.
A szolgáltató székhelye: 2800 Tatabánya, Gál István ltp 507. 1/4.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: hudaktibor@ilovepolo.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-013811
A szolgáltató adószáma: 14328392-2-11
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36302318534
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-111774/2017.
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Tárhely.eu Kft
A tárhely-szolgáltató címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: support@tarhely.eu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.tarhely.eu

Email: anett@periodbox.hu
Telefonszám: 0630 607 7442

A Periodbox csapata

Muszti Anett
Muszti AnettA Periodbox társalapítója
Én állítom neked össze minden hónapban a dobozok tartalmát és az esetek 95%-ban velem kommunikálsz, amikor írsz nekünk. 🙂
Hudák Tibor
Hudák TiborA Periodbox társalapítója
Az én feladatom a marketing, a technikai valamint a grafikai munkák elkészítése. Azon dolgozok, eljuttassam az üzenetünket minél több hölgynek, ezáltal megkönnyítve azokat a bizonyos nehéz napjaikat.

Előfizetőink írták, nem mi! 🙂