A Periodbox előfizetéses klubja jelenleg zárva! Legkorábban valamikor ősszel tudunk fogadni új előfizetőket.

Addig is kövess minket és ha gyors vagy, akkor minden hónapban megtudod vásárolni az aktuális boxokat egyszeri vásárlással.

Egy doboz, ami tartalmaz mindent, amire szükséged lehet a menstruációd alatt. A legfontosabb termékek mellett találsz dobozainkban kozmetikumokat, édességeket és néhány meglepetést is, hogy Te is átélhesd a #periodboxélményt!

Hogyan működik?
Megnézem a boxokat!

Hogyan működik?

Válassz dobozt!

Válaszd ki a neked megfelelő boxot

Válassz dátumot!

Add meg a ciklusod első napját

Házhoz érkezik

A menstruációd előtt szállítjuk ki a boxod, hogy minden kéznél legyen, mire szükséged lesz rá

Dőlj hátra!

Nincs más dolgod, mint élvezni a Periodbox által nyújtott kényelmet és törődést

A Periodbox a TV2 – Több mint testŐr műsorában

2019. márciusában a TV2 műsorában is látható volt a Periodbox, ami könnyebbé teszi a menstruációs napokat.

A PERIODBOXSZAL A NEHÉZ NAPOKBÓL VÁRT NAPOK LESZNEK!

Minden hónapban házhoz szállítjuk Neked azokat a termékeket, amik elengedhetetlenek a menstruációdhoz. A higiéniai termékek mellett belecsempészünk csomagjainkba néhány különleges finomságot, valamint egy-két meglepetést is, hogy kiléphess a megszokott hétköznapokból.

 • Előfizetés esetén automatikusan küldjük a boxodat a menstruációd előtt 1 héttel.

 • Nincs több tampon és betétvásárlás a menzeszed előtti  stresszes napokon, elintézzük helyetted!

 • Különleges édességeket kóstolhatsz meg, amik segítik átvészelni a nehéz napokat.

 • Te választod ki, hogy tampont szeretnél, betétet vagy esetleg mindkettőt. Ha intimkelyhet használsz, akkor rendelheted a dobozodat tampon és betét nélkül is!

 • Olyan termékeket találsz majd a dobozodban, amiket nem mindennap használsz vagy még nem volt lehetőséged kipróbálni.
  Ez a Periodbox élmény, egyszerűen kimozdít a hétköznapi rutinodból!

 • Olyan márkákkal dolgozunk együtt, amik már bizonyítottak a vásárlóiknál. Hidd el nem fogsz csalódni!

 • Ingyenes házhozszállítás! Nincs plusz szállítási díj, ezt átvállaljuk helyetted.

 • Mi akkor vagyunk boldogak, ha te is! Teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és akkor mondod fel az előfizetésed, amikor szeretnéd!

Több, mint 300 Periodbox tulajdonos

Az indulásunk óta több mint 300 darab Periodbox rendelést teljesítettünk, amivel kényelmet, törődést és biztonságot adhattunk a nőknek.

 • Kényelmet, mert a menstruációdhoz szükséges termékeket automatikusan házhoz szállítjuk.

 • Törődést, mert a Periodbox dobozokba kerülő termékeket teszteljük és csak a legjobb márkák, leghasznosabb termékek kerülnek a dobozokba.

 • Valamint biztonságot, hiszen a Periodbox mindig időben, a menzeszed előtti héten érkezik meg, így minden termék kéznél lesz akkor, amikor szükséged lesz rá.

0
DOBOZ

Vélemények

Ti írtátok

Már alig várom, hogy megérkezzen a boxom! Most először nem félek, hanem várom azokat a napokat!!

Eszter

Sziasztok!

A mai napon megérkezett a doboz. Köszönöm szépen! Nagyon szuper, tetszik minden kis ajándék, ami benne van! Szuper ötlet volt, hogy létrehoztátok! Köszönöm szépen még egyszer!

Szép napot!

Fanni

Szia!

Megjött a boxom!! 🙂 Köszönöm szépen, nagyon tetszik! Következő körben biztos kipróbálom a nagyobbat is!

További szép napot! 🙂

Fruzsi

A Periodbox segített átvészelni az első menstruációmat, sokat köszönhetek neked/nektek! <3

Judit

Amikor először megrendeltem, nem gondoltam volna, hogy ilyen hasznos lesz. Először csak kipróbáltam, de annyira megtetszett, hogy utána előfizettem a következő boxra. Minden hónapban nagyon várom azokat a napokat, mert tudom, hogy nemsokára megérkezik a boxom!

Tímea

KI ÁLL A PERIODBOX MÖGÖTT?

Szia! Muszti Anett vagyok a Periodbox társalapítója.

2019 februárjában indítottuk útjára a szolgáltatást, hogy segítséget és kényelmet biztosítsunk a nőknek azokon a bizonyos “nehéz napokon”.

Ezt minden nő máshogy éli meg. Sokakat érint a hasi görcsökkel, rosszulléttel, ingerlékenységgel járó menstruáció, illetve a premenstruációs szindróma is, ami sok esetben kihat a hétköznapi tevékenységeinkre. Ilyenkor legszívesebben ki sem mozdulnánk a lakásból, és egyáltalán nem okoz örömet a menstruáció előtti bevásárlás sem. Arra gondoltam, milyen egyszerű lenne, ha valaki ezt mindig megcsinálná helyettem.

Így alakult meg a Periodbox, ahol minden hónapban összeszedjük neked a termékeket és házhoz érkezik minden, amire szükséged lehet a menstruációd alatt. A legfontosabb dolgok mellett belecsempészünk néhány édességet és meglepetést is dobozainkba, hogy Te is átélhesd a #periodboxélményt!

Boxok

A Periodboxban megtalálsz minden terméket, amire a menstruációd alatt szükséged lehet. Minden hónapban házhoz szállítjuk Neked azokat a termékeket, amik elengedhetetlenek a menstruációdhoz. A legfontosabbak  mellett belecsempészünk csomagjainkba néhány különleges finomságot, valamint egy-két meglepetést is, hogy kiléphess a megszokott hétköznapokból. 

DREAM BOX

A Dream box a legnagyobb dobozunk, amivel teljes lesz a kényeztetés a nehéz napok alatt ! A legfontosabbak (tampon & betét) mellett minden hónapban találsz benne 3-4 kozmetikai terméket, 2-3 édességet, és plusz meglepiket, amiknek biztosan örülni fogsz!


Az aktuális Dream boxunk tartalma:

 • Tampon/Betét – Választható számú/méretű
 • PUKKA Cleanse tea (3 filter) – ÚJDONSÁG!
 • Cleanic törlőkendő
 • Schaebens Strawberry Arcmaszk 
 • Neutrogena testápoló krém (75 ml)
 • Melegítőtapasz
 • Wilkinson borotva (5+2 db)
 • KIT KAT Bites 
 • Nutella ‘N’ Go
 • M&M’s tejcsokoládés drazsé 
 • VÍZFESTŐ FÜRDŐBOMBA

     +AJÁNDÉK: TORNAZSÁK! 

CLASSIC BOX

A Classic box mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a menstruációd során! A legfontosabbak (tampon & betét) mellett minden hónapban találsz benne 2-3 kozmetikai terméket, 1-2 édességet, és egy kis meglepit, ami biztosan kimozdít a hétköznapokból!


Az aktuális Classic boxunk tartalma:

 • PUKKA Cleanse Tea (3 filter) – ÚJDONSÁG!
 • Cleanic törlőkendő
 • Nutella ‘N’ Go
 • M&M’s tejcsokoládés drazsé
 • Schaebens Strawberry Arcmaszk 
 • Neutrogena testápoló krém (75 ml)
 • Melegítőtapasz
KIPRÓBÁLOM!

Hiszem, hogy a Periodboxszal valóban elviselhetőbbé válik a menstruációd, ezért minden dobozra érvényes a

HŰHA-élmény Garancia!

Mi ez pontosan? A Hűha élményt hónapról hónapra szeretnénk elérni nálad. Ez nálunk annyit jelent, hogy ha kinyitod a havi Periodbox dobozod, mindig le legyél nyűgözve! Ha nem vagy megelégedve a csomaggal, első szóra visszakapod a pénzed tőlünk. A Periodbox egyenlő az élménnyel, nálunk ez az első,
valamint a Te elégedettséged!

DOBOZAINK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ELÉRHETŐEK! 

A meglévő előfizetőink számára biztosítva van a havi doboz. Új előfizetőket korlátozott számban tudunk fogadni, mivel a készletünk véges. Érdemes a lehető leghamarabb előfizetned, hogy biztosítsd magadnak a Periodboxodat!

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTUK

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a Periodbox előfizetéseddel kapcsolatban.

A kiválasztott csomagtól függően futárral (Dream Box és Classic Box) vagy levélben küldjük neked (Mini Box). A csomag a menstruációd előtt 1 héttel fog érkezni, hogy biztosan elkerüljük a baleseteket és felkészült legyél a nehéz napokra.

A Periodboxokat úgy küldjük ki neked, hogy az a menstruációd előtt legalább 1 héttel megérkezzen hozzád. Így bíztosítunk be téged a váratlan helyzetekre is.. 🙂 Ezért fontos, hogy a megrendelő űrlapon pontosan add meg az utolsó menstruációd kezdő napját. Így tudjuk kiszámolni a ciklusod.  Az előfizetésed során néha megfogunk kérni arra, hogy frissítsd ezt a dátumot.

A Periodboxod havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben hasznosnak  találod havi higiéniai és édesség dobozainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel.

A csatlakozásodkor az első Periodboxod havidíját levonjuk a kártyádról. A következő havidíjad a csatlakozásodtól utáni 30. napon automatikusan lehívjuk a bankkártyádról, neked semmi teendőd nincs. Fontos, hogy az előfizetésedet bármikor lemondhatod, ezután nem terheljük tovább a bankkártyádat. Ha már levontuk az összeget, de még nem kaptad meg a dobozt, akkor is meggondolhatod magad. Írj egy emailt nekünk, hogy szeretnéd visszakapni az előfizetésed aktuális havidíját, amit azonnal visszautalunk neked. Ezután nem fogod megkapni a csomagod.

Előfizetésed után aktiváljuk a saját Periodbox fiókodat, amiben minden adatodat egyszerűen tudsz módosítani online. Néha megkérünk, hogy a menstruációd időpontját aktualizáld, hogy biztosan jókor érkezzen meg a csomagod.

Minden hónapban a havidíja 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyád és kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit emailben fogunk elküldeni neked.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél dobozainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani az előfizetésed, ez esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor elég, ha írsz nekünk egy e-mailt az anett@periodbox.hu e-mail címre és mi 1 napon belül töröljük az előfizetésed. A lemondást megtudod tenni a Periodbox fiókkodban is. Innentől fogva nem vonjuk tovább a havidíjat valamint nem küldjük neked a Periodboxokat sem.

A Periodboxok havidíja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ilyen egyszerű az egész. 🙂